Tarieven

De dienstverlening van MJD is van hoog niveau. De prijsstelling is dat niet. MJD wil dat haar rechtshulp betaalbaar en bereikbaar is.

Per zaak en per klant wordt een op maat gesneden tariefafapraak gemaakt. MJD hanteert in de meeste gevallen een uurtarief tussen € 140,00 en € 160,00 exclusief BTW (tussen € 169,40 en € 193,60 inclusief BTW). Er wordt geen opslag voor kantoorkosten in rekening gebracht. Iedere declaratie is voorzien van een deugdelijke urenspecificatie. Altijd zal te voren een inschatting gegeven worden van de totaal te besteden tijd. 

Voor sommige zaken is het mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Vooral second opinions lenen zich hier goed voor. Ook een no cure, no pay afspraak, of een resultaatsafhankelijk tarief behoren tot de mogelijkheden.

De diensten van MJD worden ook vaak vergoed door een rechtsbijstandsverzekeraar. In veel gevallen heeft u als verzekerde het recht om zelf uw rechtshulpverlener te kiezen. U moet dan wel eerst toestemming van uw rechtsbijstandsverzekering hebben. MJD kan u ondersteunen bij het vragen van die toestemming.

Als u vragen heeft over de tarieven of een inschatting wilt krijgen van de kosten die u voor een zaak kunt verwachten, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Petra Muller